TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma koronavírus terjedésével kapcsolatos utasítása értelmében intézményünkben kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégzésére.

A mosdókban megfelelő mennyiségű kézmosószappan és papírkéztörlő áll a tanulók rendelkezésére.

Az iskolában a tanítás a megszokottak szerint zajlik, természetesen a gyerekek figyelmét folyamatosan felhívjuk az előbb említettek szerint a kézmosás, fertőtlenítés fontosságára. Az egyéb iskolai és iskolán kívüli programok szervezését az utasításnak megfelelően határozatlan időre felfüggesztjük. Mivel a felfüggesztés végét még nem ismerjük, a szervezés alatt levő programokról minden esetben külön-külön értesítjük az érintett tanulókat, csoportokat, szülőket.
Az utasításnak megfelelően a pénteki napon a március 15-i ünnepséget a műsor felvételről történő megtekintésével, osztályszinten fogjuk megszervezni.

A továbbiakban is kérjük, hogy lázas gyermek ne érkezzen az iskolába, amennyiben itt derül ki, hogy beteg lett valaki, az eddigiekhez hasonlóan jelezzük a szülőnek, akit kérünk a tanuló mielőbbi hazaszállítására.

Az indokolatlan pánik elkerülése érdekében, kérjük csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon ( https://koronavirus.gov.hu/ ) szereplő információkat vegyék figyelembe!

https://youtu.be/yfsHWkikHN4

Üdvözlettel: Fritz Péter

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.