Kerékpáros verseny

Újonnan alakult iskolánk 2016. október 27-én általános iskolás diákok részére rendezett Kerékpáros közlekedési versenyt. A verseny célja a 10-15 éves korosztály kialakult közlekedési kultúrájának magasabb szintre emelése és közlekedésbiztonsági ismereteinek fejlesztése volt.

A verseny két részből állt. Az első részben egy KRESZ tesztlapot kellett kitölteni a versenyzőknek, melyben Dani Diána rendőr zászlós volt a segtségünkre, aki a tesztlapokat hozta és levezette az elméleti versenyt. Majd utána a diákok az iskola udvarán felállított ügyességi pályán mutathatták meg kerékpáros tudásukat.

A versenyen a fiúk és a lányok külön lettek értékelve és díjazva. Külön tárgyjutalmat, oklevelet és érmet kapott mind a fiú és mind a lány kategória első három helyezettje. Illetve különdíjat kaptak az elméleti és ügyességi verseny legjobbjai.

A verseny végeredménye:

Fiú kategória: I.hely – Ernyes Martin, II.hely – Fritz Márton, III.hely – Berdár Flórián

Leány kategória: I.hely – Horváth Izabella, II.hely – Fritz Ágnes, III.hely – Takács Rebeka

Különdíjak:

Az elméleti verseny legjobbja: Horváth Izabella és Orsós Ádám

Az ügyességi verseny legjobbja: Ernyes Martin

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Fonyódi Rendőrkapitányságnak, Dani Diána r. zászlósnak és Molnár Tibor r. őrnagynak, a verseny szervezésében és lebonyolításában nyújtott segítségért, illetve a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányságnak a verseny anyagi támogatásáért.

Közös célunk gyermekeink balesetmentes és szabálykövető közlekedése!

Fritz Péter, a verseny szervezője.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.